Roastbeef med avokadokartoffelsalat
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
|
|
Kogte pillede kartofler afkøles og skæres i skiver. Lav en dressing ved at blende avocado med mayonnaise, friskpresset citronssaft og vand (ca. 2 dl.) til en lind og cremet konsistens. Bland dressingen med kartofler, tynde ringe af forårsløg og små duske dild. Smag til med salt og peber.
Brun kødet i smør og olie i en tykbundet gryde. Krydder med salt og hæld lidt vand ved kødet i gryden. Steg roastbeefen under låg og vend den undervejs. Steg kødet i ca. 45 minutter, til centrumstemperaturen er 55°C. Lad stegen hvile 20 minutter inden den skæres i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 30665 gange,
og udskrevet 1146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2013-07-01 09:37:02 Den smagte fantastisk, jeg brugte creme fraiche 9%, i stedet for kun mayonaise, og så fik vi kold roastbeef med salat til, uhm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne