Dagmargryde
Hovedingrediens : Oksekød - Okse Short Ribs Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kødstykkerne godt på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde, tag dem.
Brun derefter de pillede løg. Tag også dem op og gem dem til sidst. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt laurbærblade, øl og vand. Lad det koge godt 1 ¼ time. Skær gulerødder og porrer i mindre stykker (ikke for små), kom dem i retten og kog videre i ca. ¾ time. Kom løgene i de sidste 15 min. af kogetiden. Smag til med salt og peber. Server i et halvdybt fad - eller direkte fra gryden - og byd kartoffelmos og brød til. |
|
Opskriften er vist 40503 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-04-06 20:42:24 Vi løftede kød og grønsager op af gryden og jævnede skyen med en melbolle Annie Hansen - 2010-07-12 17:46:02 Frederik d.7. besøger slottet Rathlousdal ligger ved Odder. Det var uventet for kokkepigen Dagmar, hun fik samlet lidt her og der, og kongen fik en lækker ret serveret. Frederik d.7 blev så begejstret for retten, at den derefter blev udnævnt til hans livret. Med venlig hilsen Annie Hansen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne