Helstegt rødspætte

Helstegt rødspætte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Helstegt rødspætte, billede 4 Helstegt rødspætte, billede 1 Helstegt rødspætte, billede 2 Helstegt rødspætte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 rødspætter
1 citron
150 g.smør
100 g.hvedemel
1 bdt.dild
1 kg.småkartofler
 
Opskrift:
Flå skindet af rødspætterne og skær hovedet af dem. De skal renses godt for blod hvor hovedet har siddet.

Vend dem i mel og steg på en pande godt med smør 5-6 minutter på hver side.

Skær citronen i både, kog og pil kartoflerne, pluk og skær dilden og drys på kartoflerne kort før servering server med den smeltede smør som sauce (Cowboy sauce).





karakterer:
Opskriften er vist 43019 gange,
og udskrevet 532 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-10-23 19:42:36
Cowboy sauce ?