Helstegt rødspætte
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspætte, hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flå skindet af rødspætterne og skær hovedet af dem. De skal renses godt for blod hvor hovedet har siddet.
Vend dem i mel og steg på en pande godt med smør 5-6 minutter på hver side. Skær citronen i både, kog og pil kartoflerne, pluk og skær dilden og drys på kartoflerne kort før servering server med den smeltede smør som sauce (Cowboy sauce). |
|
Opskriften er vist 42946 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-10-23 19:42:36 Cowboy sauce ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne