Tournedos med svampesauce 02
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Oksemøbraden afpudses for sener og skæres i 4 stykker, som bankes let.
Kog og pil kartoflerne. De skyllede svampe sauteres godt af i 25g margarine, tilsættes portvinen. Lad det koge lidt ned og tilsæt så oksefond, lad det koge godt igennem. Kom fløden i, smag til med salt og peber og jævn med Maizena til den har en god konsistens. Smelt resten af margarinen på en pande og rist kartoflerne, til de er lysebrune (pommes Rissolees). Steg bøfferne af på panden, de må ikke være gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 13939 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2007-09-04 14:52:59 svampe skal ikke skylles-de skal blot børstes. OG hvid du endelig ofrer oksemørbrad , så steg i smør eller olie og IKKE margarine |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne