Skalddyrssalat

Skalddyrssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Skaldyrssalat

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skalddyrssalat, billede 4 Skalddyrssalat, billede 1 Skalddyrssalat, billede 2 Skalddyrssalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.hummerkød
100 g.krabbekød
100 g.rejer
100 g.muslinger
 Feld salat
 Lolo rosa
 Krøl salat
 Purløg
0.25 dl.eddike
1 dl.olie
Opskrift:
Del salaten i blade og skyl det, pluk små stykker af salaten, skær purløg i ca. 5 cm. lange stykker.

Bland med tern af hummer og krabbekød og tilsæt rejer og muslinger.

Bland olien og eddiken sammen, smag til med salt og peber (vær opmærksom på at hummer og krabbekød er salt i sig selv) og vend i salaten.

Server med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 49293 gange,
og udskrevet 442 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu