Rødvins marinade

Rødvins marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 spsk.olivenolie
10 helepeberkorn
8 knusteenebær
1 løg
1 fedhvidløg
1 gulerod
1 stilkbladselleri
1 persillekvist
1 timiankvist
1 laurbærblad
2 dl.rødvinseddike
7 dl.rødvin
 
Opskrift:
Skær grøntsagerne i tern og svits dem i 5 minutter ved lav varme. Tilsæt så de øvrige ingredienser og kog ind i ca 15 minutter.

Kødet der skal marineres lægges i en skål, som ikke angribes af syren i marinaden. Det bedste resultat opnås på 2 - 3 døgn i køleskabet. Brug 1½ dl marinade til at koge panden af med ved fremstillingen af saucen. Egnet til marinering af svinekød, oksekød og vildt.





karakterer:
Opskriften er vist 32500 gange,
og udskrevet 623 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu