Rødvinsmarinade
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden piskes sammen.
Kød og marinade kommes i en fryseplastpose, der lukkes godt til og sættes i et fad. stilles i køleskab (5 °C) i ca. 4 timer vendes nogle gange undervejs. Kødet er så parat til stegning eller grilning. |
|
Opskriften er vist 85214 gange,
og udskrevet 2037 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne