Pølsegryde med grøntsager
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Skræl gulerødderne og skær dem i 5 cm lange stave. Pil rosenkålen, del evt. meget store én gang. Pil løgene og skær dem i både. Læg grøntsagerne lagvis i en gryde og hæld vandet/bouillonen ved. Krydr med salt og peber. Bruges der bouillon, skal der ikke ret meget salt i.
Kog grøntsagerne næsten møre ved svag varme under låg.
Skær pølserne i 5 cm lange stykker. Kom dem i gryden nogle min før grøntsagerne er møre. Lad pølserne koge med, til alt er gennemvarmt. Skær baconen i strimler og rist dem sprøde på en tør pande. Drys dem over pølsegryden ved serveringen. Tips: Andre grøntsager kan bruges, f.eks. porrer, snittet sommerkål, majroer og selleri. Røget medister kan erstatte knæk- eller frokostpølserne. |
|
Opskriften er vist 14835 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne