Indianergryde med pølser 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Karryen svitses lidt i bunden af en gryde, tilsæt de hakkede løg og lidt vand.
Gulerødder, hvidløg og pølser tilsættes. Hvis du har lidt kaffe tilsættes den nu og koges ind. Hakkede tomater og krydderier tilsættes, lad simre i ca. 5 - 10 min. Indianergryden tilsættes græsk yoghurt og smages til med salt. Serveres med kogt pasta og krydderurter over. |
|
Opskriften er vist 89133 gange,
og udskrevet 2425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (35 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-16 20:28:54 Skulle gulerødderne ha' været kogt først? Jeg synes de er lidt for "rå". Ellers en god, hurtig og velsmagende ret. Bettina Jennifer - 2013-07-10 06:16:16 Super lækker ret, nem at lave. Tilføjede dog lidt 8% madlavningsfløde i sovsen i stedet for yoghurt Beth - 2013-05-14 13:46:08 Ok. Nem at lave. Her kan fyres en masse rester / grønsager af i gryden. Kaffen gør ikke noget godt til retten. Katrine - 2011-09-13 21:11:09 Kan den egentlig fryses? -tænkte at lave en stor potion og fryse ned Pernille - 2010-09-08 18:16:51 Den er lækker - tilsatte dog en bouillonterning for lidt ekstra smag.. Katrine - 2009-10-14 02:40:58 Dejligt nemt og smager fantastisk mig.. :) - 2008-12-19 12:00:47 hvor lang tid tager det ca at lave? annelise - 2005-01-01 01:01:01 virkelig godt Daniel & Christina Billingham 7 & 5 år - 2005-01-01 01:01:01 Nem og smager rigtig godt. tak for det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne