Gittes lynhurtige pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt blandes sammen - kommes i ildfast fad med låg eller stanniol over.
Sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 105390 gange,
og udskrevet 1665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (50 stemmer) |
|
Kommentarer brian - 2011-08-07 17:42:53 super god ret også god med bacon i :-) Marianne - 2009-10-07 15:33:54 Grøn peber kan godt være stærk for børn, brug evt rød eller gul peber istedet, da de er mere milde i smagen. Janni - 2008-07-23 18:38:33 Dejlig og nem at lave. Friske champignon er bedst og vi fik pasta til. Per - 2008-07-16 11:45:03 Peberfrugterne vil vinde ved at blive svitset på panden først og så vil du også kunne bruge friske champignon som svitses med, glaschampignonerne skal drænes for vand. Per - 2008-07-16 11:43:38 Det er en ret stor portion så jeg tror ikke der er beregnet ekstra tilbehør, ønsker du at servere kartofler, ris eller pasta til så kan du roligt nøjes med 2 ds. tomater og 2 glas champignon. Per - 2008-07-16 11:42:15 Retten skal have en del salt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 du kan da bare spise det til som du har lyst til! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad spiser man til? Kartofler, mos, pasta,brød, ris eller hvad??? Heidi - 2005-01-01 01:01:01 super når små børn gerne vil hjælpe med maden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne