Toad in the hole
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : England Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opvarm ovnen til 210 grader C. alm. ovn.
Hæld olien i et fad og varm det i ovnen til det er rygende varmt ca. 10 minutter. Læg pølserene i fadet og steg i ca. 5 minutter. Imens laves dejen. Mel, salt og muskat piskes med æg og mælk til en ensartet dej skal ligne pandekagedej i tykkelsen. Pølserne vendes og dejen hældes over. Bages 20-25 minutter til dejen er gylden og puffet op. Åben ikke for ovnen de første 20 minutter. Tips: Tudse i hullet eller pølsetudse er en traditionel engelsk skål bestående af pølser i Yorkshire puddingdej, normalt serveret med løgsauce og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 84571 gange,
og udskrevet 1007 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2021-08-29 15:54:59 I England laves retten med små medisterpølser, og de skal lige prikkes inden de lægges i fadet. En nem ret som ungerne sædvanligvis er vilde med. anonym - 2014-09-24 09:15:21 Man kan evt. Prikke i pølserne med en gaffel forskellige steder. Det kan måske hjælpe at de ikke flækker. Teresa - 2005-01-01 01:01:01 Lidt ristet bacon kan med fordel tilsættes samtidig med dejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne