Toad in the hole

Toad in the hole, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : England

EnglandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Toad in the hole, billede 4 Toad in the hole, billede 1 Toad in the hole, billede 2 Toad in the hole, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.5 dl.olie
500 g.grillpølser
 
 Yorkshire pudding dej:
170 g.Hvedemel
6 Æg
3 dl.Mælk
 Salt
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 210 grader C. alm. ovn.
Hæld olien i et fad og varm det i ovnen til det er rygende varmt ca. 10 minutter.

Læg pølserene i fadet og steg i ca. 5 minutter.

Imens laves dejen.
Mel, salt og muskat piskes med æg og mælk til en ensartet dej skal ligne pandekagedej i tykkelsen.

Pølserne vendes og dejen hældes over. Bages 20-25 minutter til dejen er gylden og puffet op.

Åben ikke for ovnen de første 20 minutter.

Tips:

Tudse i hullet eller pølsetudse er en traditionel engelsk skål bestående af pølser i Yorkshire puddingdej, normalt serveret med løgsauce og grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 84571 gange,
og udskrevet 1007 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-08-29 15:54:59
I England laves retten med små medisterpølser, og de skal lige prikkes inden de lægges i fadet. En nem ret som ungerne sædvanligvis er vilde med.

  -   2014-09-24 09:15:21
Man kan evt. Prikke i pølserne med en gaffel forskellige steder. Det kan måske hjælpe at de ikke flækker.

  -   2005-01-01 01:01:01
Lidt ristet bacon kan med fordel tilsættes samtidig med dejen