Himmelsk pølseret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Skræller kartoflerne, deler dem på langs og skærer dem i skiver.
Koger dem sådan lige 5 min længere end du normalt ville have gjort.
Skærer løgene i halve løgringe. Skærer pølserne ud i 1/2 skiver (som kartoflerne). Putter margarinen i en stor gryde (gerne tykbundet). Svitser løgene (de må helst ikke tage farve). Putter pølserne ned til løgene og lader dem varme igennem. Tomatpuré kommer ned til løg og pølser rør godt rundt. Kartoflerne kommer også ned i gryden og igen røres godt (men forsigtigt) rundt. Til sidst kommes fløden i. Smag til med salt og peber efter smag. Retten bringes til kogepunktet og er derefter klar til at servere. Evt. med flutes til. |
|
Opskriften er vist 27400 gange,
og udskrevet 605 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne