Pølseret fra fyns land
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog i en stor gryde, løgene tilsættes og koger et par minutter til de er klare
Løgsovsen smages til med eddike, sukker, tomatpure, mælk, salt og peber.
Pølserne skæres i 2 cm skiver og tilsættes Kartoflerne skæres i skiver og tilsættes Retten simrer i 8 - 10 min. Majs og ærter tilsættes og retten simrer i 5 - 8 min. Persillen drysses over og serveres. Tips: Serveres med enkel salat af icebergsalat, bønnespirer og champignon i skiver, med olie og eddikedressing. |
|
Opskriften er vist 21412 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne