Pølsespyd
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Pølserne skæres i 2-3 cm lange stykker. Æblerne skæres i både, der skæres igennem på tværs. Pølser og æble stikkes skiftevis på små grillspyd. Olie, citronsaft og timian piskes sammen og pensles på pølser og æbler. Grilles 3-4 min På hver side ret tæt på gløderne.
Serveres med Kolde kartofler skåret i skiver og blandet med forskellige friske krydderurter og en olie/eddikedressing. |
|
Opskriften er vist 10714 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer conny larsen - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god, men jeg kommer også kartoffelskiverne på grill-spyddene med lidt barbeque på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne