Pølseret med kartofler
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges med skræl, pilles, afkøles og skæres i skiver. Mens kartoflerne koger ordnes løget. Det hakkes og svitses i en gryde. Tomatpuré, mælk og krydderier tilsættes. Pølse og kartoffelskiver kommes ved. Purløg skylles, klippes over retten.
|
|
Opskriften er vist 20821 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer københavn - 2011-10-25 14:56:17 Hej.. Jeg har lavet retten.. Den smager mega godt... Hele min klasse kunne lide den.... Molly - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tror at dette er hvad man kalder Svensk Pølseret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne