Pølse-kålgryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Skær løgene i terninger og svits dem i smørret i gryden sammen med karryen. Snit kålen fint og svits den med. Tilsæt kartofler skåret i terninger, vand, salt og peberkorn. Lad grønsagerne koge under låg ca. 15 minutter, til de er næsten møre. Skær pølserne i tykke skiver og kom dem i gryden. Kog retten yderligere i 4-5 minutter, til pølserne er gennemvarme. Server en skive groft brød til.
|
|
Opskriften er vist 25880 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kaj - 2010-07-07 14:44:55 Brug kålpølser. Beth - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig sund og billig mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne