Mexico-gryde (Pølse chili con carne)

Mexico-gryde (Pølse chili con carne), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :
Mexico-gryde (Pølse chili con carne), billede 4 Mexico-gryde (Pølse chili con carne), billede 1 Mexico-gryde (Pølse chili con carne), billede 2 Mexico-gryde (Pølse chili con carne), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.pølser
2 grønne peberfrugter
 lidt olie
2 ds.baked beans
2 ds.flåede chilitomater
70 g.Tomatpure, koncentreret
1 tsk.sukker
1 tsk.basilikum
 evt.hvidløgspulver
 chili/paprika
 
 brød eller ris
 
Opskrift:
Skær pølser og peberfrugter i mindre stykker og rist dem i gryde i lidt olie. Tilsæt baked beans, flåede chilitomater og tomatpure.

Smag til med sukker, basilikum (evt. også hvidløgspulver) og chili/paprika (man kan også få en færdiglavet mexicansk krydderiblanding, som man med held kan bruge).

Server fx. med brød eller ris





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chili con carne

karakterer:
Opskriften er vist 54829 gange,
og udskrevet 918 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu