Mexico-gryde (Pølse chili con carne)
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær pølser og peberfrugter i mindre stykker og rist dem i gryde i lidt olie.
Tilsæt baked beans, flåede chilitomater og tomatpure.
Smag til med sukker, basilikum (evt. også hvidløgspulver) og chili/paprika (man kan også få en færdiglavet mexicansk krydderiblanding, som man med held kan bruge). Server fx. med brød eller ris |
|
Opskriften er vist 54829 gange,
og udskrevet 918 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne