Stegt vildsvineryg
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vildsvineryggen, der skal være udskåret på samme måde som dyreryg og afpudset omhyggeligt, og lægges i marinaden et døgn eller to.
Tages derefter op, aftørres let, kryddernellikerne stikkes i sværen her og der, og smørret fordeles i tynde skiver ovenpå. Ryggen lægges i bradepanden, der lige inden smøres lidt i bunden, og brunes ved kraftig varme 275 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Vamrmen dæmpes til200 grader C. alm. ovn, marinaden og grønsagerne hældes ved, og ryggen steger 30-40 minutter. Må jævnlig dryppes under stegningen. Sauce: Skyen sies fra stegen, skummes, sættes over varmen, bringes i kog, tilsættes bouillon samt portvinen og jævnes med maizena udrørt i piskefløden. Sluttelig smages saucen til med ribsgelé. Serveres med smørbrunede kartofler og grønne bønner samt tyttebær. Tips: Vildsvinekølle kan tilberedes på samme måde. |
|
Opskriften er vist 39190 gange,
og udskrevet 1200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-10-19 09:31:28 Kødet skæres fra ryggen og skæres i skiver, kan lægges tilbage på ryggen og servers herpå. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne