Oksecarpaccio med Estreagon-dressing
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Fordel de tynde skiver oksefilet på fire tallerkner
og krydr med salt og peber.
I en skål røres æggeblommen med dijonsennep, hvorefter limejuicen piskes i. så røres olivenolien i lidt efter lidt og der smages til med salt og peber. Pil skalotteløget og skær det i helt fine tern. hak så estragonen fint og kom begge dele i dressingen og rør. Fordel nu dressingen over kødet på de 4 tallerkner med en ske. Skyl rucolasalaten og riv den i fine bidder som fordeles rundt i kanten på tallerknerne. til sidst pyntes med tynde skiver af frisk parmesanost. |
|
Opskriften er vist 16324 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Niels - 2015-07-14 07:29:56 Det var rigtig nemt og meget lækkert. Det er rart med en variant som ikke bare sejler i olivenolie. Jeg fik kødet skåret frosset hos en slagter og holdt det på frost indtil anretning. Superfine skiver og til en overraskende rimelig pris. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ville gerne give 12, hvis skalaen gik så langt. Det var superlækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne