Tournedos med svampe-blommesauté og kartoffelkage
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Kartoffelkage:
Smør 2 ovnfaste portionsforme. Læg kartofler og spinat lagvis i skålene (3 lag kartoffel, 2 lag spinat), krydr med salt og peber, hæld fløde over og sæt dem i ovnen ved 175° C i ca. 1 time, til kartoflerne er møre. Tournedos: Brun kødet på begge sider i 1/2 min. ialt på en tør, meget varm pande. Tilsæt smør, skru ned til middelvarme og steg kødet i ca. 31/2 min. på hver side. Krydr med salt og peber, lad kødet hvile på tallerkenen, mens sautéen laves. Svampeblommesauté: Rist rengjorte svampe i smør i 2 min., tilsæt kvarte blommer, portvin og bouillon, lad det simre 2 min. Krydr med salt og peber, pynt evt. med persille. Vend kartoffelkagen ud på tallerkenen med tournedos og læg sautéen ved siden. |
|
Opskriften er vist 16946 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne