Tournedos af oksemørbrad med rødløgskompot
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Indsendt : Red : |
|
|
Tag mørbraden ud af køleskabet og indpakningen en lille halv time før tilberedning. Af mørbraden udskæres 8 bøffer a ca. 100 g, der omvikles med letrøget bacon. Bøfferne brunes ved kraftig varme og krydres med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad og steges færdig i ovnen ved 200 grader C. i ca. 8 min.
Løgkompot Løgene sauteres i lidt olivenolie uden at tage farve, og der tilsættes appelsinsaft og Madeira. Saucen koges ned til ca. halvdelen og piskes med smør. Smag til med salt og peber. Ristede svampe Svampene renses og ristes på en varm pande i lidt olivenolie. Sellerifrites Knoldsellerien skrælles og skæres i papirtynde skiver på enten en pålægsmaskine eller et råkostjern. Varm 2 dl olie op og steg selleriskiverne i få minutter, til de er lysebrune og sprøde. Steg eventuelt ad flere omgange, så olien forbliver varm. Drys straks med groft salt. Kødet anrettes på svampene med rødløgskompot og pyntes med sellerien. |
|
Opskriften er vist 39639 gange,
og udskrevet 1094 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne