Persillepesto
Hovedingrediens : Krydderurter - Persille Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv osten. Kom persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien i foodprocessoren. Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Tilsæt til sidst osten. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 108230 gange,
og udskrevet 3065 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte - 2015-07-19 18:48:12 Hvis du som jeg, har solsikkekerner i husholdningen, så prøv at komme dem i pestoen i stedet for pinjekerner. Det bliver resultatet ikke dårligere af. Jean - 2013-01-19 14:42:05 For at forlænge holdbarheden kan man tilsætte en lille smule (ca. 1 tsk.) Atamon uden det går ud over smagen. Brian - 2012-08-13 15:19:50 er det mon muligt at varmebehandle pesto?. altså ligesom med henkogning af tomater etc: Alex - 2011-09-26 08:45:55 Pesto holder et par dage i køleskabet. Nedfrossen med lidt olie på toppen kan det holde sig i et år. Ina - 2009-08-02 16:56:11 Hvad er holdbarheden på pesto i uåbnet glas? Og hvad med opbevaring? Per - 2007-01-28 10:31:35 Vi havde svinet blenderen til, og det kunne lige lade sig gøre, men det har lidt svært ved at falde ned, så foodprocessoren er bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne