Persillepesto

Persillepesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : Krydderurter - Persille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Persillepesto, billede 4 Persillepesto, billede 1 Persillepesto, billede 2 Persillepesto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.bredbladet persille
6 fedhvidløg
40 g.pinjekerner
125 g.parmesanost
1.75 dl.ekstra jomfru olivenolie
 Havsalt
 Peber fra kværn
 
Opskrift:
Riv osten. Kom persille, hvidløg, pinjekerner og lidt af olien i foodprocessoren. Tilsæt resten af olien lidt efter lidt. Tilsæt til sidst osten. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 108230 gange,
og udskrevet 3065 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-19 18:48:12
Hvis du som jeg, har solsikkekerner i husholdningen, så prøv at komme dem i pestoen i stedet for pinjekerner. Det bliver resultatet ikke dårligere af.

  -   2013-01-19 14:42:05
For at forlænge holdbarheden kan man tilsætte en lille smule (ca. 1 tsk.) Atamon uden det går ud over smagen.

  -   2012-08-13 15:19:50
er det mon muligt at varmebehandle pesto?. altså ligesom med henkogning af tomater etc:

  -   2011-09-26 08:45:55
Pesto holder et par dage i køleskabet. Nedfrossen med lidt olie på toppen kan det holde sig i et år.

  -   2009-08-02 16:56:11
Hvad er holdbarheden på pesto i uåbnet glas? Og hvad med opbevaring?

  -   2007-01-28 10:31:35
Vi havde svinet blenderen til, og det kunne lige lade sig gøre, men det har lidt svært ved at falde ned, så foodprocessoren er bedre.