Oksemørbrad med jomfruhummer
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden krydres med salt og peber og helsteges i intervaller.
12 minutter ved 200 grader C. alm. ovn, 12 minutter under klæde, 12 minutter ved 200 grader C. alm. ovn og sluttelig 12 minutter under klæde inden den skæres for og serveres.
Jomfruhummerne gratineres i et ildfast fad i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 8 - 10 minutter. Kartoflerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i letsaltet vand i 15 minutter. Herefter røres de med en håndmikser med fromage frais, rapsolie, skummetmælk, ingefær chili og timian. Kartoffelmosen smages til med salt og peber. Bønner, gulerødder, peberfrugt og østershatte gøres i stand og skæres ud i mindre stykker. Grøntsagerne sauteres på panden i honning, oystersauce, salt og peber. Retten serveres med pillede jomfruhummerhaler og en enkelt hel pr. person, lidt blandet salat samt frisk dild på toppen. |
|
Opskriften er vist 51067 gange,
og udskrevet 1111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne