Stegt Vildsvinekølle med rødvin
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Køllen skæres ud i fire stege: Inderlår - klump - fladsteg og lårtunge.
Alle stege brunes af med løg timian, salvie og hvidløg. Rødvin hældes ved stegene og koger lidt med under den sidste stegetid på panden. Stege og det til satte tilbehør lægges i en bradepande og det hele steges færdig i ovnen 15-20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Det forskellige afskåret kød fra køllen - sener, ben og fedt koges sammen med vand der tilsættes salt og peber. Tilsæt stegeskyen fra kødet og kog det hele godt ned. sigt fonden og jævn den med smørbolle. Kartofler koges uden salt til en mos. - Sigtes og blandes med olie, salt og peber og hakket grønt. Serveres med sauterede grøntsager |
|
Opskriften er vist 82399 gange,
og udskrevet 1985 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2010-10-25 16:44:14 Hvordan skærer man sådan en ud. Per - 2010-05-28 12:29:03 Vildsvinekøllen skal blot brunes og måske et par minutter mere på panden. Per - 2009-12-19 11:22:16 Den bedste vildsvinekølle til dato, meget saftig og ikke så hård som andre opskrifter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne