Vildsvine- hakkebøffer

Vildsvine- hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket vindsvinekød
1 reven rå kartoffel
1 æg
1 hakket løg
4 - 5 skiverbacon
 
Opskrift:
Bøfferne hænger bedst sammen, hvis der til det hakkede vildsvinekød tilsættes en revet rå kartoffel og et æg. Kødet formes til bøffer, krydres og steges med løg - ganske som til dansk oksekødsbøf.

Et par gode tips:
Bøfferne krydres og omvindes med en skive bacon. De steges i smør og serveres med råstegte kartofler og grøn salat.

Kan også bruges til en burger.

Tilbehør:
Prøv evt. at lægge lidt hvidløgsost ind i bøffen inden den krydres og grillsteges. Bagt kartoffel eller flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 31341 gange,
og udskrevet 847 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-27 17:39:14
Hurtigmetoden til os der har meget vildsvinekød og elsker en hurtig kød og bøf - variationer kan være at krydre det hakkede kød. Der skal ikke serveres alt for meget salat til...

  -   2009-03-29 19:36:53
Spændende at smage. Meget anderledes fra svin.Smager godt, men syntes ikke det er noget specielt.