Vildsvine- hakkebøffer
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars Indsendt : |
|
|
Bøfferne hænger bedst sammen, hvis der til det hakkede vildsvinekød tilsættes
en revet rå kartoffel og et æg.
Kødet formes til bøffer, krydres og steges med løg - ganske som til dansk
oksekødsbøf.
Et par gode tips: Bøfferne krydres og omvindes med en skive bacon. De steges i smør og serveres med råstegte kartofler og grøn salat. Kan også bruges til en burger. Tilbehør: Prøv evt. at lægge lidt hvidløgsost ind i bøffen inden den krydres og grillsteges. Bagt kartoffel eller flûtes. |
|
Opskriften er vist 31164 gange,
og udskrevet 847 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-12-27 17:39:14 Hurtigmetoden til os der har meget vildsvinekød og elsker en hurtig kød og bøf - variationer kan være at krydre det hakkede kød. Der skal ikke serveres alt for meget salat til... anonym - 2009-03-29 19:36:53 Spændende at smage. Meget anderledes fra svin.Smager godt, men syntes ikke det er noget specielt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne