Grydestegt vildsvinekølle
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vildsvinekøllen gnides med salt og peber.
Baconen brunes i en gryde sammen med gulerødder i tern, hakkede løg, laurbærblad og peberkorn i et par minutter. Læg køllen i gryden og brun yderligere et par minutter. Vildtbouillon og rødvin tilsættes og blandingen småkoge under låg i ca. 2 timer. Kødet vendes jævnligt og der tilsættes evt. ekstra væde, gryden må ikke koge tør. Køllen tages op og trækker 20-30 minutter. Sauce: skyen sigtes og spædes op med fløde og rødvin, ribsgele tilsættes og saucen jævnes evt. Smages til med salt og peber. Ristede rodfrugter: De skrællede gulerødder og pastinak skæres i stave som blancheres ca. 2 minutter. Dryppes af. Baconen skæres i strimler, champignon kvartes. Ristes på panden til champignonerne ikke afgiver mere væde. Risole: De små kogte kartofler varmes på en pande i smøret. Kødet skæres i 0,5 cm tykke skiver. |
|
Opskriften er vist 71603 gange,
og udskrevet 3478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Mads Larsen - 2012-08-26 17:33:10 Jeg synes kødet ser utroligt tørt ud... jette juul - 2009-10-21 17:55:35 jeg vil spørge hvor maget timian og citron man skal komme i ratten med venleg hilsen jette juul |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne