Porresuppe med ostebolle
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne renses og deles på langs, skylles godt, og skæres i tynde skiver, svitses i olien, og ærterne tilsættes. Bouillonen hældes over, og det koger 10 min. under låg.
Imens røres smørret skummende med æg, mel, citronskal, salt og peber, ost tilsættes lidt efter lidt. Hviler 10 min. på køl. Vand med salt bringes i kog, boller formes med teske, lige som melboller,og simrer 5 min. Suppen smages til med salt, peber og muskat.- Ostebollerne lægges i suppen, som drysses med purløg før servering. Giv brød til. |
|
Opskriften er vist 15210 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Det er en meget lækker suppe at severe som forret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne