Porresuppe med forelfilet
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Porrer vaskes og skæres i stykker. Sauteres i smør i en gryde og kalvefonden kommes ved og koger 5 min.
Blendes fint.
Pureen blandes med vin. Det hele bringes i kog.
Smag til med salt og peber.
Squashen stikkes ud til kugler og koges kort med i suppen ved svag varme.
Suppen monteres med den kolde smør.
Forellen skæres ud i passende stykker og ristes i smør og olie.
Paprikapulveren sigtes over fisken efter den er stegt.
Drys med salt og friskkværnet peber.
Anrettes i tallerken.
|
|
Opskriften er vist 10800 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne