Porresuppe med forelfilet

Porresuppe med forelfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.porre
1 l.kalvefond
½ dl.tør hvidvin
 friskkværnet hvid peber
50 g.smør i tern
1 stk.grøn squash
400 g.forelfilet
1 spsk.olie
30 g.smør
 lidt paprikapulver
 
Opskrift:
Porrer vaskes og skæres i stykker. Sauteres i smør i en gryde og kalvefonden kommes ved og koger 5 min. Blendes fint. Pureen blandes med vin. Det hele bringes i kog. Smag til med salt og peber. Squashen stikkes ud til kugler og koges kort med i suppen ved svag varme. Suppen monteres med den kolde smør. Forellen skæres ud i passende stykker og ristes i smør og olie. Paprikapulveren sigtes over fisken efter den er stegt. Drys med salt og friskkværnet peber. Anrettes i tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 10800 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu