Kold porresuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Skær det grønne fra porrerne del dem og snit dem i ringe + løget. Svits begge dele i margarine ( ikke brune). Kom kartoffelterninger ved + salt. Hæld suppen i og kog i ca. 35 min. ved svag varme. Purer suppen. Varm atter suppen op og tilsæt fløde og mælk, smag til med et par dråber tabasco. Stil den kold. Pisk fløden og rør i suppen, drys med purløg.
|
|
Opskriften er vist 13687 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne