Legeret løg eller porresuppe

Legeret løg eller porresuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 storeløg/porrer (efter ønske)
50 g.smør
1 litermælk
2 æggeblommer
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Hak løgene/porrerne fint og svits dem i smørret, til de er klare. Spæd med mælk. Drys med salt og peber samt lidt reven muskatnød.

Pisk æggeblommerne i en skål med 2 spsk. suppe. Tag gryden af varmen og pisk æggene i. Varm suppen op, MEN den må IKKE koge.

Serveres dertil ristede franskbrødsterninger eller flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 20900 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-21 13:22:12
hvor langt tid tager det???