Legeret løg eller porresuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Hak løgene/porrerne fint og svits dem i smørret, til de er klare.
Spæd med mælk.
Drys med salt og peber samt lidt reven muskatnød.
Pisk æggeblommerne i en skål med 2 spsk. suppe. Tag gryden af varmen og pisk æggene i. Varm suppen op, MEN den må IKKE koge. Serveres dertil ristede franskbrødsterninger eller flutes. |
|
Opskriften er vist 20900 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jonathan - 2009-10-21 13:22:12 hvor langt tid tager det??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne