Japansk fondue
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Oprindelsesland : Japan Indsendt : Red : |
|
|
Læg oksekødet 2-3 timer i fryseren.
Hæld kogende vand over shiitake-svampene og lad dem stå 1/2 time. Rens og skyld kinakålen og skær den i strimler. Hæld kogende vand over glasnudlerne og lad dem stå i 5 minutter. Skyld svampene og skær dem i små stykker. Skræl japanrædiken. Skær 100 g af den i fine strimler. Riv resten fint og kom det i en lille skål. Skyld spinaten og lad den dryppe tør i en sigte. Hæld nudlerne til afdrypning i en sigte og klip dem i mindre stykker. Anret nudler og grønsager på et fad. Bland citronsaft, soyasauce og 1/2 dl vand og kom det i en lille skål. Rens forårsløg, skær dem i tyde stykker og kom dem i en lille skål. Rist sesamfrøene på en tør pande ved jævn varme og stød dem i mortér. Tilsæt sukker, eddike og sennepspulver og rør det sammen. Kom det i en lille skål. Skær kødet i ganske tynde stiver med en skarp kniv. Læg skiverne på et fad. Varm bouillonen op i en lav gryde og sæt den på rachauden. Bland efter smag og lyst grønsager, svampe, nudler og kød i små fonduesigter og dyp dem i den varme bouillon. Spises med to slags saucer samt reven japanraddike og forårsløg. |
|
Opskriften er vist 27860 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 er det julemad...? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne