Blommetærte med marcipan 02
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lav mørdejen ved at ælte ingredienserne sammen. Rul dejen ud i en tærteform, som prikkes med en gaffel og bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.
Til blommefyldet koges blommer og sukker op under svag varme, til sukkeret er opløst. Marcipanen rives og røres sammen med ingredienserne til marcipanlåget. Den færdigbagte tærtebund hældes over med blommefyldet, og marcipanmassen hældes over til sidst. Bages ved 200 grader C. alm. ovn, til låget har en flot farve (ca. 20 minutter.) |
|
Opskriften er vist 142274 gange,
og udskrevet 4839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2021-09-12 15:56:15 Alt for meget dej og for sød efter min mening! Anne marie - 2016-09-12 14:08:51 Kan den fryses? Og hvis ja skal den så bages helt færdig eller først efter den har været frosen? Linda - 2014-08-17 10:15:19 Rigtig god Helle - 2011-03-02 09:34:59 Fantastisk tærte som passer utrolig godt med mine blommer fra haven. Jeg laver gerne to og fryser den ene. Nette - 2009-05-24 20:47:24 Glemte lige at tilføje, den passer til et mellemstort tærtefad, ikke et over 24 cm. Pelle - 2009-02-18 10:34:27 Kan den fryses??? roln - 2005-01-01 01:01:01 alle tiders, meget lække med lidt creme fraice el. flødeskum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne