Vanillebagte blommer med låg

Vanillebagte blommer med låg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Vanillebagte blommer med låg, billede 4 Vanillebagte blommer med låg, billede 1 Vanillebagte blommer med låg, billede 2 Vanillebagte blommer med låg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Mandelflager En pose mandelflager indeholder ca. 50 gram.
   
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
En tærteform ca. 24 cm. i diameter fyldes ud med udstenede blommer og drysses herefter med vanillesukker og eventuelt mandelsplitter.

Mel, smør og sukker blandes sammen og fordeles over blommerne.

Bages ved 200 grader C alm. ovn i 35 minutter, til dejen er færdig og gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 57929 gange,
og udskrevet 1266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8373 (1993 kcal)
KJ pr. Pers. 1046 (249 kcal)
Vægt ialt 858 gram
Vægt pr. Pers. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 975 KJ (232 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 13.4 gram
Kulhydrat 26.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-29 22:58:58
Rigtig god og meget nem at lave:-)