Blommetærte med friske hasselnødder og fromage frais
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul dejen tynd ud, 44 x 28 cm. Skær fire stykker 11 x 7 cm. Sæt dem på bagepapir i fryseren.
Kør marcipanen sammen med flormelisen. Tilsæt smørret lidt ad gangen og rør massen godt igennem. Tilsæt æggene lidt ad gangen. Til sidst røres mel og de hakkede mandler i. Massen må nu kun lige røres sammen. Smør massen tynd ud på de frosne butterdejsbunde. Del blommerne midt over med en skarp kniv. Fjern stenen. Læg blommerne med den glatte side nedad på et skærebræt og skær dem nu i 3-4 mm tykke skiver. Læg skiverne og fiskeskæl oven på hinanden. |
|
Opskriften er vist 26384 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Moster Nanny - 2010-09-15 19:19:11 - og hvor kommer så de friske hasselnødder ind i billedet ?? Det ligner da ikke de små sorte klumper rundt om kagen, som man kan se på billedet. Sys - 2005-01-01 01:01:01 Så lækkert. Servér f.eks. til en venindeaften med kølig let tør champagne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne