Fransk blommetærte
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienser til mørdejen. Lad den hvile i køleskabet ca. en time.
Kog blommerne møre i saften af de to appelsiner. Rør æg, crème fraiche, sukker og mandler sammen til fyldet. Tilsæt appelsinsaften fra blommerne (ca to spsk). Rul mørdejen ud og beklæd en tærteform med den. Formen skal være ca. 30 cm i diameter samt have en lav kant og en løs bund. Stik nogle huller i dejen så den ikke krymper. Bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter. Når dejen har fået en smuk farve: Fyld tærtedejen med blommer og mandelfyld. Bages derefter i en 200 grader varm ovn i yderligere 15 minutter, eller til tærten har fået en smuk farve. Server tærten lunken, gerne med lidt crème fraiche ved siden af. |
|
Opskriften er vist 16711 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne