Mexicanske lammepakker
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager:
Alle ingredienserne undtaget olien røres sammen og hviler ca. 1 time. Bages til 8 store pandekager, der behøves kun olie på panden til de første par pandekager. Fyld: Løget hakkes fint. Chilipebrene flækkes, kernerne tages ud og chilikødet hakkes fint. Løg, chili og kød svitses i en gryde i olien. Tomater og peberfrugt skæres i små tern og svitses med. Kødblandingen tilsættes krydderier og hakket chokolade. Småkoger under låg ca. 5 min. 1 spsk. fyld lægges på hver pandekage, der lægges sammen til kvarte pandekager. Lammepakkerne lægges i et ildfast fad og drysses med ost. Gratineres i ovnen ca. 15 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 9759 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for selv at bage pandekagerne, kan man bruge færdiglavede tortillas, men de smager også godt, hvis man bruger filodej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne