Fransk Linsegryde
Hovedingrediens : Svinekød - Stegeben Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles grundigt og renses for urenheder. Løgene deles i kvarte, gulerødderne skæres i skiver, selleri skæres i store tern.
Det hele puttes i en stor gryde sammen med vand der akkurat dækker det hele. Laurbær tilsættes og de øvrige krydderier tilsættes efter smag.
Retten koges i 1-1 1/2 time.
Kødet tages op og fedt og ben fraskæres. Kødet opdeles i mindre stykker, der lægges tilbage i gryden.
Retten er nu klar til servering.
Mere smag opnåes hvis den laves dagen før anvendelse (opbevares i køleskab), og blot opvarmes.
Retten serveres i dybe tallerkener evt. ledsaget af lune flutes |
|
Opskriften er vist 16980 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Myu - 2009-01-09 20:28:56 Så fik jeg prøvet den. Det er faktisk rigtig lækkert. Men jeg synes ikke man behøver så mange laurbærblade. Næste gang prøver jeg i hvert fald med 4 i stedet. Jeg spiste det med brune ris til. Mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne