Stegte jomfruhummerhaler
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidløg og ingefær hakkes og brunes i olien.
Jomfruhummerne renses og lægges ned i olien, der krydres let med salt og peber. Lidt basilikum klippes henover, en god spiseskefuld ketchup hældes ved, lidt rasp drysses over. Vand og hvidvin hældes ved. Panden sættes over stærk varme. Jomfruhummerne steges i ca. 2 minutter. Serveres straks med en blandet salat og brød. |
|
Opskriften er vist 113860 gange,
og udskrevet 1850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Ronnie - 2011-09-01 17:47:30 Det fame iorden lækker opskrift MamaDenmark - 2009-08-30 23:06:36 Enig med Gorm. Ikke alle er inde i "køkkensproger". Vær klare og præcise i formuleringerne. Hvad betyder det fx. at "svinge" en pasta?? Har da en idé, men kender ikke udtrykket (endnu). Så.. og præcisér lige "den sorte streng".. (ved godt, hvad det er, men alle gør ikke, vel?)Men venligt ment til Gorm: Der står altså "UDEN SKAL", nå! Så?? Tænk! Vh. MamaDenmark Per - 2009-04-28 22:39:09 Mener nu at renses betyder at man fjerner den sorte streng Gorm - 2005-01-01 01:01:01 I burde skrive at renses betyder at kødet skal ud af skallen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne