Persillesuppe med jomfruhummer
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : Red : |
|
|
Hønsefonden jævnes med maizenaen, tilsættes fløde og flødeost og koges blank. Smages til med salt og peber. Persillen skylles grundigt, lidt tages fra og hakkes fint. Resten pureres i blenderen med lidt af suppen, og sigtes. Vagtel æg pocheres i 1 / 2 min i vand tilsat eddike - skal være bløde. Hummerhaler flækkes og renses. Blæksprutten renses og skæres i tynde strimler på langs. Begge dele sauteres i olie på panden og krydres med salt tilsat lidt hvidløg. Jomfruhummer, blæksprutter og vagtelæg kommes i varme dybe tallerkner. Suppen hældes over og de drysses med hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 10566 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne