Sosaties(Kebab fra Sydafrika)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Sydafrika Indsendt : |
|
|
Læg lammeterningerne i en dyb skål og bland hvidløg, løg, ingefær,
koriander, salt og peber i.
Drys citronbladene eller -skallen og sukkeret henover og hæld mælken i. Stil blandingen i køleskab i mindst 4 timer. Til marinaden koges vineddiken sammen med sukker, karrypulver, gurkemeje, abrikosmarmelade og salt. Lad den småkoge i 5 min, til sukkeret er opløst. Lad marinaden køle af og tilsæt laurbærblade og chili under omrøring. Hæld mælken fra kødblandingen. Læg kødet i skålen med marinade og bland det godt sammen. Dæk det marinerede kød til og stil det i køleskabet natten over. Steg eller grill kødet på spyd. Opvarm saucen, og server den til. |
|
Opskriften er vist 15560 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Sara - 2005-01-01 01:01:01 Det var manifique!! aldrig har mine smagsløg været så tilfredsstillede! En smagsoplevelse udover det sædvanlige! En spirituel rejse gennem det sydafrikanske køøken. Prøv det; og få et bedre liv!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne