Omelet med krabbekød
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Pisk æggene sammen. Varm en pande op og tilsæt lidt olie. Sauter forårsløgene ved middel til høj varme i 1 minut. Skru ned for bluset, fjern løgene, tilsæt lidt ekstra olie og hæld æggemassen på panden. Lad æggene sætte sig en smule i bunden og fordel krabbekød og forårsløg i midten af omeletten. Lad æggemassen sætte sig lidt mere, og tip top og bund ind over fyldet. Gentag med de to sider, så omeletten bliver rektangulær. Varm omeletten igennem, til den er gylden på top og bund. Server med japansk sojasauce og evt. lidt rucola.
|
|
Opskriften er vist 11960 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne