Omelet med krabbekød

Omelet med krabbekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 æg
1 tsk.havsalt
 friskkværnet sort peber
1 bdt.forårsløg skåret diagonalt i 1 cm skiver
100 g.krabbeklokød
 olie til stegning
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen. Varm en pande op og tilsæt lidt olie. Sauter forårsløgene ved middel til høj varme i 1 minut. Skru ned for bluset, fjern løgene, tilsæt lidt ekstra olie og hæld æggemassen på panden. Lad æggene sætte sig en smule i bunden og fordel krabbekød og forårsløg i midten af omeletten. Lad æggemassen sætte sig lidt mere, og tip top og bund ind over fyldet. Gentag med de to sider, så omeletten bliver rektangulær. Varm omeletten igennem, til den er gylden på top og bund. Server med japansk sojasauce og evt. lidt rucola.





karakterer:
Opskriften er vist 11960 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu