Flamberet hummer

Flamberet hummer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kogte hummer
1 tsk.finthakket scalotteløg
4 cl.cognac
4 cl.Pernod
1 dl.tyk fløde
1 tsk.kørvel
1 tsk.dild
 citron
 Épice Riche
 
 
Opskrift:
Kast 1 stor teskefuld finthakket scalotteløg i en kobberopsats eller, i mangel af en sådan, på et sølvfad placeret på et spritapparat ved bordet.

Efter nogle minutter tilsættes hummerkødet (1/2 hummer pr. person).

Lad det hele småkoge yderligere nogle minutter og hæld derefter lidt cognac af god kvalitet samt lidt Pernod over.

Sæt en tændstik til og lad det brænde ud. Hæld derefter tilpas meget fløde over.

Lad det hele koge nogle minutter så sovsen bliver flydende. Smag til med salt, peber, en anelse Épice Riche, nogle dråber citronsaft, hakket kørvel og meget dild.

Server med pilafris.

Tips:

Har du rå hummer, så se hvordan de koges her





karakterer:
Opskriften er vist 25052 gange,
og udskrevet 412 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu