Flamberet hummer
Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt Indsendt : Red : |
|
|
Kast 1 stor teskefuld finthakket scalotteløg i en kobberopsats eller, i mangel af en sådan, på et sølvfad placeret på et spritapparat ved bordet.
Efter nogle minutter tilsættes hummerkødet (1/2 hummer pr. person). Lad det hele småkoge yderligere nogle minutter og hæld derefter lidt cognac af god kvalitet samt lidt Pernod over. Sæt en tændstik til og lad det brænde ud. Hæld derefter tilpas meget fløde over. Lad det hele koge nogle minutter så sovsen bliver flydende. Smag til med salt, peber, en anelse Épice Riche, nogle dråber citronsaft, hakket kørvel og meget dild. Server med pilafris. Tips: Har du rå hummer, så se hvordan de koges her |
|
Opskriften er vist 25052 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne