Valnødde pesto

Valnødde pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 koppervalnødder
4 fedhvidløg
2 kopperfrisk afstilket basilikum
0.5 kopolivenolie
 lidt havsalt
 
Opskrift:
Blend valnødder og hvidløg indtil det har en tør smuldret konsistens. Tilsæt basilikum og blend igen. Skrab ned fra siderne med en dejskraber og blend en sidste gang, mens du tilsætter oliven olie og salt.

Der bliver 2 kopper.





karakterer:
Opskriften er vist 28344 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-13 15:43:02
Jeg kom 3 hvidløg i og den smagte for meget af hvidløg. Man skal overveje kun at komme en fed hvidløg. Det er rigeligt.