Grillet hummer
Hovedingrediens : Hummer - Hummer rå Højtid: Skt. Hans Indsendt : |
|
|
Lav først en hvidløgssmør med persille og havsalt.
Dræb hummerne ved at stikke kniven i hoved og flække dem på langs mod halen. Du skal halvere hummerne i to ligeså store sider. Rens dem ved at fjerne mavesækken og tarmen (den sorte strimmel der går fra hoved til halen). Dæk hver halve hummer med hvidløgssmør og sæt under grillen. Hvis vejret er til det, kan du også grille dem i din havegrill, men så starter du med at grille dem på kødsiden og kommer først smørret på når du vender dem. Server dem på fintsnittet salat og giv lime, ristet brød og lidt ali-oli til. |
|
Opskriften er vist 65739 gange,
og udskrevet 1994 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (57 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-12-31 17:44:33 nem og serdeles lækkert som forret en Nytårs aften 2017-18 anonym - 2014-10-04 11:05:32 3 drenge og fire hummere glæder sig , svamperisotto, bladsalat, birkesdressing, koldekartofler vendt i en olie med persille citronskal skalotteløg, hvidløg. hjemme bagte knækbrød kold smor mums Ingolf Vejle - 2014-03-30 11:54:38 Fantastisk lækker og nem måde at tilberede hummer på, særligt når man ikke lige står og har en 200 liters gryde ;-) Piloten - 2013-06-14 16:53:05 Det må simpelthen prøves. Har altid drømt om det, men er aldrig nået så langt. Godt det snart er Sankt Hans. John Ø - 2011-04-25 08:54:57 Kan varmt anbefales anonym - 2009-05-16 17:16:15 hvor lang tid og hvor varmt i varmen? anonym - 2008-01-08 13:47:36 Her må selv gammel erhvervsfisker, tage hatten af. Det er bare rigtig lækkert. Heidi - 2007-12-31 15:41:24 utrolig lækker forret kan varmt anbefales også hvis man prøver for første gang har lavet den flere gange og den falder i god jord Sune - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ved ikke om den lave karakter skyldes folks manglende evner i et køkken, for denne ret smager fantastisk, og kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne