Benløsefugle
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres ud i tynde skiver ca. 2 til hver.
De tynde kødskiver bankes ud. Rulles sammen med en tynd skive røget spæk, en tandstikker stikkes igennem kødrullen på langs. Brunes godt i margarine og tages op.
Vildsauce: Melet tilsættes margarinen fra kødet og bages igennem med mælk der er blandet op med vandet, lidt efter lidt og koger igennem før hver tilsætning af vædske. Tilsæt kulør, ribsgele, salt og peber. Læg kødrullerne i saucen og småsimrer i vildtsauce i ca 1 time. Serveres med hvidekartofler og ribsgele. |
|
Opskriften er vist 126017 gange,
og udskrevet 3400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Bitten - 2019-02-05 13:24:44 Benløse fugle er altid godt. Vores variant smører man tyndt stærk sennep ud på oksekødet, lægger en tynd skivet bacon , lange strimler af gulerod og syltet agurk. Rul op, nål igennem , steg og færdigt :) vipsen - 2013-02-18 11:05:05 Hvorfor er der altid en eller anden, som vil forandre på den opskriften, som er her. Jeg synes, om man ikke er tilfreds med den oprindelige, behøver man jo ikke at lave retten. anonym - 2012-10-23 18:31:54 prøv med lomvig-i ved svømmefugl,, Mums :) - 2011-08-10 21:52:08 Det er en rigtig god opskrift, men den bliver bestemt ikke dårligere hvis man sparer på fedet :) Walter fra Hvidovre - 2010-12-29 12:29:32 bruger altid kalvetyksteg i store,tynde skiver,kommer en god stærk sennep på indersiden,sammen med baconskiver og løg,binder det sammen og bruner det sammen med masser af løg,giver god smag og en god konsistens. Susanne (Kruså) - 2010-02-18 23:05:52 Brug kærnemælk og fløde 9% til sovsen. Det vil I ikke fortryde. anonym - 2009-11-06 15:01:24 lækker opskrift jeg bruger så bare frisk kogte gulerødder i sovsen i stedet for ribsgele TjarliMajk - 2009-09-23 17:23:32 Til en "vildt" sauce bør man tilsætte blåskimmelost. Per - 2009-09-12 21:38:32 Spar på melet til saucen, den skal ikke være ret tyk, for så koger det meget nemt på, tilsæt evt. ekstra vand undervejs og tag så kødrullerne op til slut og jævn evt. med en meljævning eller smørbolle. Ida in Wyoming, USA - 2005-01-01 01:01:01 Tusind tak, jeg skal prove opskriften i aften. I appreciate your answers. sincerely, Ida anonym - 2005-01-01 01:01:01 prøv at erstatte oksekødet med nakkefilet i tynde skiver (fra gris). Det er bare superlækkert og meget mørt uden at virke tørt Vera - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kommer lauerbærblade i og så får vi også bønnesovs det er en mælkesovs med snitbønner i det smager godt Mette - 2005-01-01 01:01:01 Persille og spæk rulles i fuglene, og lidt fløde gør sovsen ekstra lækker. Serveres med kartoffelmos |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne