Oksesatay med peanutdressing
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : Red : |
|
|
Oksesatay:
Læg spyddene i koldt vand. Afpuds kødet for evt. hinder. Skær kødet i 1/2 cm skiver. Skær hver skive i 11/2 cm brede strimler - ca. 7 cm lange. Rør soja og ingefær sammen i en skål og vend kødet heri. Lad kødet trække tildækket i køleskabet i ca. 2 timer. Fordel kødet på spyddene, 3-4 stykker kød pr. spyd. Steg spyddene ved kraftig varme i lidt olie i en pande/grillpande ca. 1 min. på hver side. Peanutdressing: Vend Fromage Frais sammen med peanuts, chilipeber, citrongræs, ingefær, farin og krydderier. Vend forsigtigt cremefraiche i, og stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til. Grønsager: Skær agurkerne igennem på langs og fjern kernerne. Skær agurkerne i lange tynde stave. Anret agurk, peberfrugt og gulerødder i glas og stil tildækket i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 11679 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne