Carpaccio
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank evt. kødet tyndere med håndroden. Skiverne må gerne være så tynde, ar de næsten skal skrabes af tallerkenen.
Fordel kødskiverne på 4 store tallerkner. Dryp kødet med citronsaft og drys med salt og peber. Pynt med parmesan og rucola og evt. kapers og dryp til sidst med olivenolie efter smag. Retten kan tåle at marinere op til 15 min, men skal helst serveres med det samme. Serveres med godt brød. Tips: Det er en kraftig forret, som passer til f.eks. en pasta med grønsager til hovedret |
|
Opskriften er vist 244372 gange,
og udskrevet 2957 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (44 stemmer) |
|
Kommentarer carsten - 2012-08-20 09:06:45 Retten stammer fra Italien. Parmesan, navnet og historien fra Harry's Bar i Venezia tyder da også alt sammen i den retning. Wikipedia (engelsk) bringer den rørende historie om oprindelsen. KARIN - 2005-01-01 01:01:01 SUPER LÆKKER |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne