Massamanbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 40465 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Tatiana - 2016-09-17 09:19:39 Virkeligt lækkert - er ikke sidste gang jeg laver det. Næste gang vil jeg svitse rød peber med løg for at give det sødme og udelade sukker. Lotte. - 2015-05-18 18:11:19 Det skal slet ikke koge så længe, ikke med mindre man skærer kæmpe stykker af kødet. mit kogte de 45 minutter og det blev rigtig godt. Nina - 2013-01-31 18:36:02 Jeg fulgte dit råd Per om at koge kødet i ca 2 timer og det er jeg rigtig glad for ;-) jeg nøjes med en grøn chilli istedet for 3 røde samt at jeg doserede carry pastaen stille og roligt mens det smagt til hvilket gav en lækker krydret ret MUMS Per - 2013-01-30 18:28:13 Kødet skal have noget længere for at blive mørt, her fik det, godt 2 timer. det fik så også 1 ds. kokosmælk ekstra og en ds. vand undervejs i kogning. Det vil også være en fordel at koge kødet op, og skylde det under rindende vand inden det lægges i kokosmælken. Og så brugte vi kun ca. halvdelen af løgblandingen, og 2 spsk. karrypasta, det blev rigeligt stærkt til os, så rådet er at tilsætte lidt af gangen og smag til, specielt hvis du ikke er til så stærk mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne