Smørfisk med sauterede spinat

Smørfisk med sauterede spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.smørfisk
60 g.vilde ris
30 g.pinjekerner
2 citroner
160 g.spinat
6 grønne asparges
12 mini gulerødder
4 grønne muslinger
3 dl.hvidvin
0.5 dl.fløde
1 dl.vand
 salt
 peber
 dild
 
10 nye kartofler
0.5 stilkrabarber
 maizena
 
Opskrift:
De vilde ris koges i ca 1/2 time og køles af. Spinaten skylles godt og dryppes af. Riv skallen af 1 citron og sæt til side. Saften presses ud af de 2 citroner og hældes i en gryde sammen med 2 dl hvidvin og citron skallen. bring gryden i kog og reducer det til det halve. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber og jævn med maizena.

Smørfisken skæres i stykker, tørres, vendes i mel og steges p en god varm panden. Krydres med salt og peber. Pinjekernerne ristes af på en tør pande til de er gyldne. De grønne muslinger lægges i en sigte og sættes i en gryde m 1 dl hvidvin og 1 dl vand. Der lægges låg på og de dampes.

Grøntsagerne koges så de stadigvæk er sprøde. Spinat sauteres af på en varm pande med smør og de vilde ris tilsættes samt salt og peber. Anret på tallerkner og server med nye kartofler drysset med hakket dild. Kan garneres med vaniliekogte rabarber og pinje kerne. Grøntsagerne kan varieres efter årstiderne.





karakterer:
Opskriften er vist 19672 gange,
og udskrevet 857 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu