Smørfisk med sauterede spinat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Smørfisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
De vilde ris koges i ca 1/2 time og køles af. Spinaten skylles godt og dryppes af. Riv skallen af 1 citron og sæt til side. Saften presses ud af de 2 citroner og hældes i en gryde sammen med 2 dl hvidvin og citron skallen. bring gryden i kog og reducer det til det halve. Tilsæt fløde og smag til med salt og peber og jævn med maizena.
Smørfisken skæres i stykker, tørres, vendes i mel og steges p en god varm panden. Krydres med salt og peber. Pinjekernerne ristes af på en tør pande til de er gyldne. De grønne muslinger lægges i en sigte og sættes i en gryde m 1 dl hvidvin og 1 dl vand. Der lægges låg på og de dampes. Grøntsagerne koges så de stadigvæk er sprøde. Spinat sauteres af på en varm pande med smør og de vilde ris tilsættes samt salt og peber. Anret på tallerkner og server med nye kartofler drysset med hakket dild. Kan garneres med vaniliekogte rabarber og pinje kerne. Grøntsagerne kan varieres efter årstiderne. |
|
Opskriften er vist 19672 gange,
og udskrevet 857 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne