Frugtsalat med portvinscremesauce
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æbler og pærer; fjern kernehusene og skær frugtkødet i smalle både. Skræl bananerne og skær dem i skiver. Skræl appelsinerne over en skål, så saften opsamles. Skær fileterne løse mellem de hvide hinder. Skyl vindruerne, skær dem en gang igennem og fjern stenene.
Bland al frugten i en skål. Rør portvin, appelsin- og citronsaft sammen og hæld det over frugten. Lad den trække tildækket og koldt i 15-30 minutter. Portvinscremesauce : Pisk æggeblommer og sukker hvidt og skummende i en skål. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Kom kornene og portvinen i skålen. Sæt skålen i varmt vandbad og pisk i cremen, til den tykner. Tag den fra varmen og lad den blive helt kold, evt. i et koldt vandbad. Pisk fløden stiv og vend flødeskummet i cremen, når den er blevet helt kold. |
|
Opskriften er vist 14758 gange,
og udskrevet 668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne